INFORMA'T · PARTICIPA · DEBATEIX · COL.LABORA · COMENTA'NS· DONA'NS LA TEVA OPINIÓ

20 de gen. 2010

LA PETICIÓ DE JOVES COMPROMESOS SOBRE LES BIBLIOTEQUES ÉS ACCEPTADA PER L’EQUIP DE GOVERN


La biblioteca de la Canyada ampliarà l’horari en temps d’exàmens després de que Compromís presentara una moció amb les exigències dels joves, acceptada pels tres grups.


La setmana passada, el grup municipal Compromís va presentar una moció a l’Ajuntament de Paterna amb les peticions dels joves per acabar amb les desigualtats entre les biblioteques i ampliar els horaris a partir de la denúncia de Joves Compromesos amb Paterna.


Recentment s’ha celebrat una reunió per a negociar les nostres peticions entre els tres grups amb representació al ple de l’Ajuntament (PP, PSOE i Compromís), i Joves Compromesos també hem acudit.


A aquesta reunió els tres grups s’han compromès a aprovar al ple del dilluns una moció que contemple les següents qüestions:


- Que s’estenga l’horari especial per a exàmens a la biblioteca de la Canyada, permitint reduir la masificació existent a la Cova Gran. L’horari que s’establirà per a estudi en períodes d’exàmens (maig a juny; agost a setembre; desembre a febrer) serà de dilluns a diumenge de 9.00 a 22.00 hores ininterrompudament.


- Que s’inicie un estudi econòmic després del qual es puga consignar una quantitat per dur a terme els punts següents (i si no fora possible aquest any, a partir de l’exercici 2011):

· Que s’estenga l’horari especial d’examens a altres barris habilitant les pròpies agències o altres centres.

· Que s’equipare l’horari de la biblioteca de la Canyada amb el de la Cova Gran de forma habitual: de dilluns a divendres, matí (9.00 a 14.00h) i vesprada (17.00 a 20.00h).

· Que s’amplien els horaris de les agències de lectura de Terramelar, Campament i la Coma.


Des de Joves Compromesos amb Paterna volem agrair a Compromís el fet d’haver transformat la nostra iniciativa en una moció, i a la regidoria de Cultura i els grups polítics de PP i PSOE la seua capacitat d’enteniment amb les necessitats dels joves.


A l’espera de que aquest acords s’aproven al ple de dilluns, Joves Compromesos amb Paterna ens mostrem molt contents pels beneficis aconseguits per als joves del poble.




Dona'ns la teva opinió mitjançant comentaris: Què et sembla l'acord? Quines demandes creus que deruia fer Joves Compromesos a partir d'ara?

1 comentari:

Anònim ha dit...

A la premsa:

http://paterna.biz/Noticias/Articulos/2010/201001/20100101-Breves.htm

http://www.hortanoticias.com/noticia/441454/Paterna/biblioteca-canyada-ampliar%C3%A0-seu-horari-durant-els-ex%C3%A0mens.html