INFORMA'T · PARTICIPA · DEBATEIX · COL.LABORA · COMENTA'NS· DONA'NS LA TEVA OPINIÓ

12 de gen. 2010

La Casa de la Joventut oferix activitats d'hivern des de sis euros


Els joves de Paterna d'entre 12 i 15 anys poden inscriure's en un viatge a la neu. Aquest dilluns, 11 de gener, s'ha obert el termini d'inscripció per a les activitats d'hivern de la de la Casa de la Joventut de Paterna. Els cursos estan dirigits a joves del municipi d'entre 12 i 30 anys i es desenvolupen un dia per setmana fins al mes de juny. El cost de la matrícula és de 12 euros, sis si es disposa del Carnet Jove de Paterna. Algunes de les activitats que s'oferixen són teatre, break dance, funki/hip-hop, comics, cuina, perruquería, massatge, conta contes o pintura.

Aquells interessats en matricular-se en alguna d'elles tenen de termini fins al pròxim 20 de gener. Els cursos s'imparteixen en la Casa de la Joventut situada en el Centre Polivalent Valentín Hernáez del carrer Músic Antonio Cap. Les inscripcions poden realitzar-se en la pròpia Casa de la Joventut o en els centres socials de La Canyada, Terramelar i La Coma.

D'altra banda, els joves del municipi d'entre 12 i 15 anys tenen l'oportunitat d'apuntar-se a un viatge a la neu d'un cap de setmana per 75 euros i una sortida multiaventura de cap de setmana a Venta del Moro per 60 euros.