INFORMA'T · PARTICIPA · DEBATEIX · COL.LABORA · COMENTA'NS· DONA'NS LA TEVA OPINIÓ

18 de gen. 2010

Junta de Barri la Canyada

S'ha celebrat la reunió de la Junta de Barri de la Canyada, on un dels punts era el dels Pressupostos Particpiatius 2009, en que hi hava que presentar el projecte de la Casa de la Juventut que haviem preparat des de Joves Compromesos. El projecte havia de ser aprovat per la Junta per a que després l'envie als tècnics de l'Ajuntament i que comence a treballar a partir d'ahí.

El projecte explica els objectius de la Casa de la Joventut de la Canyada i les instal·lacions que deuria tindre, així com l'horari o la localització del local. L'hem explicat als presents i, pels comentaris, creguem que ha agradat prou a la gent. Posteriorment ha segut aprovat pels veïns i en els propers dies serà remitit a l'Ajuntament.

Si voleu llegir el projecte sols heu de demanar-nos-el. Envieu-nos un correu a jovescompromesosambpaterna@hotmail.com demanant-lo i us l'enviem.

A la Junta de Barri també s'ha parlat d'altres temes com el del morrut roig ("picudo rojo" en castellà) l'insecte que afecta a les palmeres i està acabant amb moltes d'elles a la Canyada. A més, també s'ha denunciat la tala d'alguns pins a la Canyada i el problema dels accesos d'Ikea, si al final es fa, que pareix que sí.