INFORMA'T · PARTICIPA · DEBATEIX · COL.LABORA · COMENTA'NS· DONA'NS LA TEVA OPINIÓ

18 de nov. 2009

Reunió de Joves 17 de novembre


Cineforum:

Data, 11 de desembre; hora, 19 hores; lloc, saló d'actes centre social la Canyada. S'imprimiran els cartells en blanc i negre sobre fulles de color verd. Es penjaran uns pocs a Paterna i es fara una pancarta per a la via.
Penjada de cartells: dimecres 2 de desembre a les 19.30 hores a casa de Cristina.
Es parlara amb Javier Picazo per aclarir el tema del canyó, portatil i altaveus.
Mireia passarà una nota al Paterna al Dia per a que aparega al pròxim numero.
Jorge s'encarregarà de fer la presentació de la peli i moderar el debat.
Pau te la pel·lícula de "Barrio".

Festival cultural:

Marcos va contar-nos els seus projectes de cara a celebrar un festival cultural. La idea es portar a Paterna el que era el "CampdelTuria-Fest'09". Cal canviar el nom i es proposa el nom de FestTuria, però s'accepten altres propostes. Serà una jornada cultural en la que hi haurà mercadet d'associacions, tallers, batalla de gallos, hip-hop, concerts, premi a la millor maqueta ... i molta festa. S'espera gent de tots els pobles del voltant.
La proposta és molt bona i a més Marcos ja la te molt elaborada de cara a l'organització.
Data: la festa serà el dissabte 20 de ferber de 2010 per donar la benvinguda a la primavera.
La idea es que la festa ixca barata però es necessita cert suport econòmic: hem pensat en demanar la col·laboració de certs col·lectius, a més dels recursos propis de Joves.

Signatures TV3:

Dissabte 12 de desembre a partir de les 11.30 davant del Cal Panxa per demanar signatures per a una llei que permeta la llibertat televisiva i s'evite el tancament de TV3.

Junta de Barri de la Canyada:

Es fara una bona proposta per a fer-nos sentir i que siga la junta de barri qui ho exigeixca a l'Ajuntament. La reunió de la junta és el pròxim dilluns 23 a partir de les 20 hores. Qui vol anar?


Excursió al Coto de la Vallesa:


S'està preparant una excursió per al diumenge 13 de desembre al coto de la Vallesa, un lloc tancat al bosc que sols es pot visitar amb permís i que a aquesta excursió es podrà entrar. L'organitza Compromís, però no estaria mal que Joves en fera difussió perquè és interessant.

Bar Canyda d'Art:

Pareix díficl que al final gestionar el bar, doncs han comentat els organitzadors que no volen que ho faça una organització política. Però cal recordar que Joves és una associació juvenil interessada en colaborar amb la participació i la difusió de la cultura al nostre municipi. Està clar que amb contingut polític, peròque no és política?.

Jornades Esportives:

D'aquest tema, que era l'objecte de la reunió, no s'ha parlat molt. Mireia ha dut uns cartells on possava pràcticament tota la informació del event, però és seguira un mateix patró per a tots els cartells i sera similar al cartell del cineforum. S'ha de quedar les pròximes setmanes per organitzar les jornades d'esport, i si no pot tractar-se el dia que de la la penjada de cartells del cineforum, el dimecres 2 de desembre.