INFORMA'T · PARTICIPA · DEBATEIX · COL.LABORA · COMENTA'NS· DONA'NS LA TEVA OPINIÓ

24 de nov. 2009

Joves a la Junta de Barri


Joves Compromesos amb Patenra ha acudit a la reunió de la Junta de Barri de la Canyada per presentar-se com a associació juvenil i mostrar-se disposta a participar en tots els aspectes que influeixen al barri.
A la reunió s’ha parlat entre altres temes de la situació de les aceres a la Canyada; l'arribada d’IKEA a Paterna i els efectes que açò tindrà en els accessos a la Canyada; el soterrament dels postes d’electricitat de l’avinguda del Plantio; i de la ralentització del procés dels Pressupostos Participatius per part de l’Ajuntament que encara no ha executat cap obra de les projectades al 2008. Tampoc sabem res dels Presupostos Participatius d’aquest any en que s’ha elegit per part dels veïns fer una Casa de la Joventut a la Canyada.

Joves Compromesos amb Paterna hem presentat la proposta de canvi de lloc de la pista multiesport sobre el camp de bàsquet en el parc de la Canyda. Hem demanat al representant de l’Ajuntament que canvien de lloc aquesta pista doncs ara per ara invalida l’ús de la pista de bàsquet i podria estar a un altre lloc creant més zones esportives a la Canyada, doncs hi ha molt poques.
Hem decidit presentar junt a la Junta de Barri un document per escrit a l’Ajuntament exigint-li el canvi de lloc d’aquesta zona esportiva per poder utilitzar correctament les dos pistes i que repare els desperfectes que s’han generat en la pista de bàsquet.
Us mantindrem informats de l’evolució d’aquesta proposta.


Dona'ns la teva opinió mitjançant comentaris: Que et sembla aquesta proposta? Creus que està ben enfocada? Quines propostes creus que deuriem dur a la Junta de Barri?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

así es, haciendo cosas por los jovenes!

vamos!!

Joves Compromesos ha dit...

La denúncia arriba als mitjans de comunicació:


Llig-ho a:
http://www.hortanoticias.com/noticia/419593/Paterna/joves-compromes@s-exige-reubicaci%c3%B3n-ide-canyada-invada-cancha-baloncesto.html