INFORMA'T · PARTICIPA · DEBATEIX · COL.LABORA · COMENTA'NS· DONA'NS LA TEVA OPINIÓ

24 de març 2010

L'Hora del Planeta 2010

Després de la desoladora resolució de la cimera de Copenhaguen de desembre de 2009 ha quedat clar que si és pels governs dels països amb més rellevància del planeta no podrem fer front al cambi climàtic.

Ara per ara, l'acció ciutadana és necessària per la concienciació de que aquest és un problema que hem de solventar entre tots i, sobretot, per fer un toc d'atenció als governants i exigir que s'impossen mesures i restriccions per cuidar el nostre planeta, doncs si continuem amb aquest ritme de producció i desigualtat acabarem amb ell, almenys tal i com el coneguem ara per ara.

Des de l'organització WWF s'ha impulsat l'Hora del Planeta 2010, la major crida a l'acció organitzada de tots els temps, que servirà per adonar-nos que tots som part de la solució del problema del cambi climàtic i fer-nos pensar en l'insuficient acord de Copenhaguen.
El 27 de març de 2010, de 20:30 a 21:30, cal fer un gesto, un símbol: apagar la llum. Si ho aconseguim seran mil millones de gestos, una acció global pel clima. Cal concienciar-se: no importa de quin país sigues, el que importa és el planeta al que pertanys.