INFORMA'T · PARTICIPA · DEBATEIX · COL.LABORA · COMENTA'NS· DONA'NS LA TEVA OPINIÓ

20 d’abr. 2010

Junta de Barri la Canyada

Ahir, com cada penúltim dilluns de cada mes, es va celebrar al Centre Social la Junta de Barri de la Canyada, on els veïns comenten els seus problemes relacionats amb el barri i tracten de rebre resposta per part de l'Ajuntament i demés entitats associatives.

L'assemblea va començar amb la presentació del plan "dinámica21", una proposta per a la participació que pretén la búsqueda dels problemes medioambientals del barri per tractar de donar solució. Des de la Junta de Barri, conjuntament amb l'Ajuntament, es convocarà una trobada per a la participació dels veïns. Quan sapigam la data i tingam més informació us ho farem saber.

Sobre la sol·licitud de canvi d'ubicació de la pista deportiva del Parc de la Pinada que presentarem des de Joves Compromesos amb Paterna fà més de 5 mesos encara no hi ha resposta des de l'Ajuntament.

Res es sap tampoc del projecte de pressupostos participatius de la Casa de la Joventut. Pot ser parega desalentador, però lluny de quedar-nos esperant cal continuar treballant per a que el projecte puga eixir endavant quant aviat.

Entre altres coses es va parlar que es farà una reunió sobre les Tales al parc de la Vallesa el pròxim dilluns 3 de maig a les 20h al Centre Social i una assemeblea monogràfica sobre el soterrament de les vies del metro de la Canyada el proper dijous 13 de maig.

En referència a les obres que estan fent-se al barri es varen indicar els temors de la Junta de Barri per la inexistència d'accesos al nou IES de la Canyada (que es preveu entre en funcionament per al pròxim curs) i les obres de la rotonda del Plan E, que han d'acabar el pròxim més de juny.

Des d'aquest blog convidem a tots els veïns a participar activament a les reunions, doncs afavoreixen la participació en les activitats del barri. De tots formes, nosaltres continuarem asistint per fer escoltar la veu dels joves!

Dona'ns la teva opinió mitjançant comentaris: Sols acudir a les Juntes del teu barri? Creus que es tracten problemes interessants? Quina opinió et mereixen els temes tractats a la reunió d'aquest mes de la Junta de Barri de la Canyada?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Me pregunto qué pasa con la rotonda de la calle veintibueve que el ayuntamiento dijo que estaría terminad en diciembre de 2009 y ahora está parada y nos afecta a los vecinos de las calles 290 y siguientes que procedentes del centro de la Cañada nos obliga ahora a buscar un cambio de dirección a la izquierda muy peligroso, más para lo que circulamos en moto que el mal estado del asfalto de esa rotonda, má propio de un país tercermundista, nos va a hacer caer y tener un accidente grave.

Anònim ha dit...

Precisamente esa preocupación ya la transmitimos algunos vecinos ayer en la reunión al concejal del ayuntamiento que estaba allí presente.

La situación que hay ahora es un desastre: carriles desviados, carretera sin asfalto decente, curvas peligrosas, gran desnivel de la rotonda, gravilla suelta,... es muy grave lo que hay, pero parece que han empleado el tiempo en otros menesteres antes que solucionar la circulación.

Como dices, las obras tendrían que haber sido terminadas el 31 de diciembre de 2009 (condición del Plan E), pero el ayuntamiento de Paterna pidió que ampliaran el plazo 6 meses (de los pocos ayuntamientos de toda España), por lo que tendrá que ser terminado antes del 30 de junio, sino los costes correrán a cargo del ayuntamiento de Paterna, y en consecuencia de los vecinos que somos quienes pagamos los impuestos. Lo que ya sería el colmo de los colmos!