INFORMA'T · PARTICIPA · DEBATEIX · COL.LABORA · COMENTA'NS· DONA'NS LA TEVA OPINIÓ

8 d’oct. 2009

Concerts del Bloc Jove a Godella

ON ÉS/COM S'HI ARRIBA?

És al parc del molí de Godella, situat a la part oest de la Ciutat, al camí que va cap a Borbotó-Tavernes Blanques (al costat de l'Horta). En transport públic es pot accedir amb Metro, ja siga des de la parada de Burjassot-Godella (fins al final del carrer "Sagrado Corazón") o la següent parada Godella (seguint tot recte pel carrer major).

Ací teniu la marca al google maps: http://www.facebook.com/l/91034;maps.google.es/maps/ms?msa=0&msid=116790455446758293280.00000111e7548d24d5449

També podeu preguntar pel CEFIRE, l'Escola de Música o el Col·legi Sagrado Corazón.Teniu en compte que l'últim metro ARRIBA allí a les 22.30h aprox, i que el primer EIXIRÀ a les 7.30h aprox.

HORARIS I ORDRE?

El concert tindrà lloc de 22h a 3.00h (a la gent que ens pregunta per les raves, si ens enterem d'alguna us ho farem saber...) i començarà puntual. L'ordre del concert és MC FABRE, RAPSODES, PIRAT'S i ORXATA.Obrirem portes a les 21.30h aprox.

SERVIREU MENJAR?

No, hi haurà tan sols barra de beguda a preus competents. Ara, no tindrem cap problema en servir-vos una cervesa fresqueta que acompanye l'entrepà de pa-i-porta, mentre escolteu els versos de MC FABRE ;)

DE QUÈ VA TOT AIXÒ DELS OUS BIGOTUTS AMB BOSSOS DE VUITTON?

Resposta: Deixeu de veure només les telenotícies de Canal 9! Les autoritats sanitàries recomanen la pluralitat informativa hehehe Si vols ja us informem en algun moment de demà, de moment ací tens el nostre comunicat http://www.facebook.com/l/91034;www.blocjove.org/web/content/view/815/1/

FAREU MÉS CONCERTS?

Segur, més concerts i moltes més mogudes. A les persones que no podeu vindre: Esperem que vaja bé el vostre viatge... Desitgeu-los sort als de la boda... Les festes del poble són les festes del poble... Si us poseu de part que vaja tot mooooolt bé!

I a les persones que vindreu, ESPEREM QUE US AGRADE!

VISCA LA TERRA!

BLOC JOVE