INFORMA'T · PARTICIPA · DEBATEIX · COL.LABORA · COMENTA'NS· DONA'NS LA TEVA OPINIÓ

7 d’abr. 2010

Enderrocs al Cabanyal

Ahir 6 d'abril les màquines tornaren al barri del Cabanyal per continuar amb la destrucció.

Cap a les 8h començaren amb l'enderroc de les primeres cases propietat de l'Ajuntament -i, per tant, de tots els valencians- aprofitant que estaven fora de la zona declarada BIC, però inclosa dins del conjunt que protegeix el Ministeri de Cultura.

Tan promte com els veïns se'n adonaren acudiren a la zona per llançar un missatge d'amor al barri i defensa del patrimoni: abraçaren les cases.

Eren molts, però no suficients per aturar la "barberitat" que suporta aquest barri mariner des de ja fa uns anys. Conseguiren ajornar unes hores els enderrocs, però no parar-los. La presió i repressió policial va fer la resta.

A continuació us oferim un video IMPRESSIONANT on s'observa l'abús de la força sobre els veïns que defensen el seu barri:



Des d'aquest blog volem donar tot el suport als veïns del barri, com ja hem fet altres vegades (consulta l'entrada "Rehabilitació sense destrucció"), que lluiten contra la destrucció i en favor de la rehabilitació i us fem arribar el comunicat que hem rebut de Salvem el Cabanyal:

"En el cas de que en el dia d'avui o demà o demà passat, o l'altre... s'inicie una nova sessió d'enderrocaments:
La plataforma Salvem el Cabanyal convocarà a la resistència pacífica: tornarem a abrçar les cases.
Per favor, esteu atents. És difícil mantindre la rensió tants dies, ja ho sabem. Pregunteu als amics si hi ha alguna cosa i
1) REENVIEU LES INFORMACIONS QUÈ US ARRIBEN DES DE LA PLATAFORMA
2) SI HI HA CONVOCATÒRIA ACUDIU EL MÉS PROMTE QUE PUGAU.
Cal estar a l'aguait. Us necessitem a tots/tes."

"Ahir 6 d'abril creíem que podríem

Avui 7 d'abril sabem que podrem,
i no ho dic per dir"
Salvem el Cabanyal.

Ànim i resistència!