INFORMA'T · PARTICIPA · DEBATEIX · COL.LABORA · COMENTA'NS· DONA'NS LA TEVA OPINIÓ

18 de març 2010

31 DE MARÇ PRE-FesTúria a la sala XYRock

El pròxim dimecres 31 de març (vespra de les vacances de pasqua) celebrarem a la coneguda sala d’Aldaia XYRock el PRE-FesTúria, una nit de bons concerts per a anar calfant motors de cara al festival cultural FesTúria.

Degut als problemes que hem tingut recentment per a l’organització del FesTúria amb l’Ajuntament de Paterna hem decidit avançar-nos i tractar d’autofinançar-nos el FesTúria, pel que necessitarem més temps per muntar-ho tot. Així que hem decidit celebrar un PRE-FesTúria per calmar les nostres necessitats de festa i música.

El PRE-FesTúria serà a la sala XY Rock el proper dimecres 31 de març, el millor dia per eixir i celebrar que comencen les vacances de pasqua. El cartell encara no el tenim tancat, estem ultimant els últims detalls, però tan pronte com ho tinguem us el farem saber.

De totes formes, no oblideu que des de Joves Compromesos amb Paterna i totes les persones que s’han sumat al projecte del FesTúria continuem treballant per poder traure endavant el festival cultural.

Als propers dies anirem donant-vos més informació. Si teniu qualsevol dubte o voleu sumar-vos al projecte feu-nos ho saber per ací o per missatges al tuenti, facebook o correu electrònic (jovescompromesosambpaterna@hotmail.com).
Fins promte i ens vegem el 31!